25 d’ag. 2016

De tornada a Toran

Fa temps que no escrivim al bloc però no hem deixat de caminar ni de fer fotografies!

Bosc a Toran

Hem estat una bona època pel Pallars, època val a dir que no justament reflectida en aquest bloc, i no pas per que la zona no s’ho valgui sinó per que les ocupacions amb la petita Lia són varies i absorbents. Un no es vol perdre moments al seu costat quan està desperta, i quan ella dorm… doncs cal aprofitar a fer mil altres coses! Queden doncs pendents compartir algunes reflexions i sortides pel Pallars Sobirà i Alt Àneu del 2015.

La nostra petita és valenta, una mostra és que no hem parat quiets des de que va nèixer, i sempre amb ella!
La Lia practicant els "basics" :)
 
Amb moltissima alegria aquest any hem retornat a la nostra estimada Vall de Toran, aquest cop a Canejan. Hi comencem un projecte podriem dir que de vida amb moltes ganes.
Amb la Lia ja hem pogut fer petites sortides a la cabana de Betlan, a Peirahita, a veure el tuc de Lia, hem tornat a fer alguna que altra fotografia nocturna de les Persèides tot enquadrant Canejan, hem après les primeres paraules en aranès, hem cuinat pastissets de maduixes silvestres i canelés e inclús hem vist altre cop cuques de llum. Hem tornat a fotografiar de forma molt decent una guineu i inclús un gall fer amb un iphone (qui ens ho havia de dir a nosaltres)!!

Persèides damunt de Canejan

Descobrint els prismàtics a Betlàn

Canelés, maduixetes i bolets!
Guineu al camí dera Cau
Tuc de Lia una tarda d'agost des de BetlànJordi, Lia i gall fer de fons :) - Feta amb un iphone...
Panoràmica a la zona de la cabana de Betlàn

La petita ha descobert les maduixetes silvestres a la pista, el parc de Canejan i el llit elàstic (si, si… també moltes hores al parc!), el poder saltar amb les botes d’aigua als tolls quan plou, el “sentir” l’aigua gelada de l’abeurador al cos en la seva màxima expressió... les primeres rascades als colzes, el gatet simpàtic del camí d’era Cau que fins i tot ens ha acompanyat en sessions fotogràfiques nocturnes tot distraient a la Lia, les ovelles de Navias al vespre, els gelats d’estiu... Hem berenat empanadilles a la montanya, hem collit els primers bolets i ha aparegut el “pica-pica” o martell pneumàtic a les nostres vides :)

Jocs amb tolls a la pista
El gatet del camí dera Cau
Ovelles de Navias al capvespre
2 dels 3 martells, falta el gran :/
El GRAN martell :)

De tornada al bloc i a Toran!! Això va a més. Molt I molt contents.

1 comentari:

Jaume Llanes ha dit...

Un esplèndid repertori de vivències, d'imatges i de projectes toranencs...