1 de nov. 2017

Nou punt de vista

La nostra activitat fotogràfica ha baixat. Potser és el motiu del silenci d’aquest bloc fa un temps. Seguim però fent algunes fotos. Hem canviat temporalment el pes de la càmera a l’esquena per altres menesters. Tot i així, la Lia ha mostrat interès en les nostres càmeres, en fer i veure fotos. Ella té un punt de vista diferent al nostre i molt interessant d’observar.
Per començar, la seva perspectiva comença més avall que la nostra, cosa que fa divertit alguns punts de vista dels que capta. Es fixa en les coses importants per ella, té interès en plasmar les seves “coses” o el que ella veu i pensa que és important. Alguns enquadraments de paisatge molt ben fets, i no per xamba sinó perquè sembla que la pantalleta de la càmera que li hem deixat l’ajuda a posar a lloc el que ella veu. El tió de Canejan amb el poble de fons; les petites sortides a veure els cérvols, senglars i guineus del prat de la Brígida que fotografia amb el Jordi al vespre; les fotos que ens fa a nosaltres dos!!! 

Hem començat una nova aventura fotogràfica amb ella. Anirem seguint de prop a la Lia per veure com es va expressant i com les seves mirades atentes plasmen el seu petit però importantíssim món.

Vaques a Sant Joan de Toran

La lluna!

Tions pels nens de tota la classe

Gat

Nines